Buitenstalling

We bieden winter- en zomerbinnenstalling voor elk type en formaat boot (voor maatvoering zie Kraanservice). De winterstallingperiode is van 1 oktober tot t/m april . De tewaterlating van uw boot is op afspraak maar gegarandeerd uiterlijk 30 april, tenzij u zelf later wenst. De tewaterlating van uw boot is altijd op afspraak.

De zomerstallingperiode is van 1 mei tot 1 oktober.
Nadat uw boot uit het water is gehesen en eventueel gereinigd, plaatsen we uw boot op een passende bok en brengen deze naar de binnenstalling. Uw mast blijft in principe op uw zeilboot staan. Als u dit wenst strijken wij deze m.b.v. onze mastenkraan en demonteren de verstaging. Op verzoek pakken wij de mast in met folie voor een betere bescherming. Daarna zal deze worden getransporteerd naar de stalling en daar in de mastenberging worden gelegd. U mag uw boot ook op een eigen kar of trailer stallen.

U kiest voor buitenstalling, omdat u uw boot buiten uw vaarseizoen uit het water wilt hebben, bijvoorbeeld voor onderhoud, of inspectie, reparatie. U bent hierbij natuurlijk wel afhankelijk van het weer. Mits uw boot goed winterklaar gemaakt is, is winterbuitenstalling een prima en bovendien voordeliger dan binnenstalling.

Door de dijk langs het Ketelmeer en de bebouwing op het stallingterrein staat uw boot redelijk beschut tegen harde wind. En met een maatwerk winterkleed is uw boot helemaal goed beschut tegen weersinvloeden. Buitenstalling is voordeliger dan binnenstalling. Als u zelf gaat klussen, wijzen wij u nadrukkelijk om de regels in acht te nemen, deze zijn te lezen bij ZELF KLUSSEN.

Voor zover u onderhoud en reparaties aan uw boot niet zelf uitvoert, bevelen wij u onze SERVICEPARTNERS aan. Om te kunnen reserveren zie STALLINGRESERVERING. Binnen 7 werkdagen ontvangt u van ons een stallingvoorstel. Pas na uw definitieve opdrachtbevestiging ligt de stalling van uw boot zoals aangeboden vast.

Voorwaarden en tarieven zijn marktconform en inclusief 21% Btw. U vindt hierover informatie bij tarieven.

Kraanservice

U staat er bij en kijkt ernaar. Het is wel úw boot die in de kraan hangt!..
Wij kranen op afspraak.

Binnenstalling

We bieden winter- en zomerbinnenstalling voor elk type en formaat boot.

Vorstvrij binnenstalling

We bieden vorstvrije winter- en zomerstalling voor elk type en formaat boot.

Buitenstalling

We bieden winter- en zomerbuitenstalling voor elk type en formaat boot.

Jachtstallingen en kraanservice

BEL 06 46104780