Binnenstalling

We bieden winter- en zomerbinnenstalling voor elk type en formaat boot (voor maatvoering zie Kraanservice). De winterstallingperiode is van 1 oktober tot t/m 30 april . De tewaterlating van uw boot is gegarandeerd uiterlijk 30 april, tenzij u zelf later wenst. De tewaterlating van uw boot is altijd op afspraak.

De zomerstallingperiode is van 1 mei tot 1 oktober. Nadat uw boot uit het water is gehesen en eventueel gereinigd, plaatsen we uw boot op een passende bok en brengen deze naar de binnenstalling. De mast van uw zeilboot moet worden gestreken m.b.v. onze mastenkraan. Wij demonteren de verstaging en op verzoek pakken wij de mast in met folie voor een betere bescherming. Daarna zal deze worden getransporteerd naar de stalling en daar in de mastenberging worden gelegd. U mag uw boot ook op een eigen kar of trailer stallen.

U kiest voor binnenstalling, omdat wind en regen geen vat hebben op uw boot. Dat komt doorgaans de conditie van uw boot wel ten goede, het is tenslotte een kostbaar bezit. Daarnaast is ook uw eigen comfort hierbij gebaat als u in de winter of in het vroege voorjaar aan uw boot wilt werken. Als u zelf gaat klussen, wijzen wij u nadrukkelijk om de regels in acht te nemen, deze zijn te lezen bij ZELF KLUSSEN. Voor zover u onderhoud en reparaties aan uw boot niet zelf uitvoert, bevelen wij u onze SERVICEPARTNERS aan. Om te kunnen reserveren zie STALLINGRESERVERING. Binnen 7 werkdagen ontvangt u van ons een stallingvoorstel. Pas na uw definitieve opdrachtbevestiging ligt de stalling van uw boot, zoals aangeboden, vast.

 

Voorwaarden en tarieven zijn marktconform en inclusief 21% Btw.
U vindt hierover informatie bij tarieven.

Kraanservice

U staat er bij en kijkt ernaar. Het is wel úw boot die in de kraan hangt!..
Wij kranen op afspraak.

Binnenstalling

We bieden winter- en zomerbinnenstalling voor elk type en formaat boot.

Verwarmde binnenstalling

We bieden vorstvrije winter- en zomerstalling voor elk type en formaat boot.

Buitenstalling

We bieden winter- en zomerbuitenstalling voor elk type en formaat boot.

Jachtstallingen en kraanservice

BEL 06 46104780